Wij gaan niet naar de kerk

VANWEGE DE CORONA CRISIS HEBBEN WE TOT NADER ORDER BESLOTEN DE SAMENKOMSTEN OP ZONDAG TE ANNULEREN.

In plaats van de samenkomst vindt u wekelijks een actuele videoboodschap via preken.dehoorn.net
Voor de kinderen is er een videoboodschap via kinderkerk.dehoorn.net


------------------------------------------------------------
Een van de belangrijkste activiteiten die we organiseren is de samenkomst op zondagmorgen van 10.30-12.00 uur. Deze samenkomsten staan in het teken van opbouw en bemoediging. Dit doen we allereerst door elkaar te ontmoeten, maar uiteraard is een belangrijk deel van de samenkomst gericht op een ontmoeting met God.

Gelegenheid om elkaar te ontmoeten is er voor en na de dienst. U bent vanaf 10 uur welkom om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook na afloop van de dienst kunt u blijven om na te praten, wederom met koffie en thee.
Tijdens de dienst zingen we samen eigentijdse aanbiddingsliederen. Ook is er een opbouwend en bemoedigend woord vanuit de Bijbel, het Woord van God. 

Onze samenkomst zijn openbaar en vrij toegankelijk voor iedereen die graag eens langs wil komen om een kijkje te nemen. Velen zijn u voorgegaan en hebben ontdekt dat dat oude boek, de Bijbel, nog steeds heel relevant is voor ons leven vandaag de dag. Wij zien het als een boeiende uitdaging om de boodschap van het evangelie op een eigentijdse wijze te communiceren. Als u de samenkomst bezoekt zult u dat o.a. merken aan de eigentijdse muziek en het gebruik van moderne communicatiemiddelen. De beste manier om te begrijpen wat ons beweegt is als u zelf eens langs komt om het allemaal zelf te ervaren. U bent van harte welkom!

Worship teamTijdens de samenkomst is er een speciaal programma voor de kinderen. Van pasgeboren t/m groep 8 van de basisschool worden de kinderen opgevangen met een geheel eigen programma, zodat ook zij een goede tijd mogen beleven terwijl u geniet van de samenkomst. Meer bijzonderheden over het kinderwerk vindt u elders op deze website.

Wij zien er naar uit u binnenkort te mogen ontmoeten!

De samenkomsten worden gehouden in de aula van de school De Stormvogel.

  

Nieuwsflits

Word je ook graag op de hoogte gehouden? Meld je dan aan voor onze Nieuwsflits.

Komende weken

Free Choice
vrijdag 10 juli
09:30 - 11:30
Mosterdsteeg 1, Hoorn
Samenkomst ONLINE
zondag 12 juli
Free Choice
dinsdag 14 juli
09:30 - 11:30
Mosterdsteeg 1, Hoorn
Free Choice
vrijdag 17 juli
09:30 - 11:30
Mosterdsteeg 1, Hoorn
Samenkomst ONLINE
zondag 19 juli
Free Choice
dinsdag 21 juli
09:30 - 11:30
Mosterdsteeg 1, Hoorn

Klik hier voor de volledige agenda.

Voor activiteiten van Hart voor Hoorn: zie de website www.hartvoorhoorn.nl

Ga naar boven